Cum să trimiți și să menții focuri pe Snapchat

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații de social media din lume, cunoscută pentru caracteristicile sale unice de mesagerie și pentru conținutul efemer. O funcție foarte apreciată de utilizatori este cea a „focurilor” (streaks), care simbolizează numărul de zile consecutive în care doi utilizatori și-au trimis mesaje între ei. Menținerea focurilor poate fi o provocare, dar este și o activitate distractivă și motivantă. În acest articol, vom explora cum să trimiți și să menții focurile pe Snapchat, oferind sfaturi utile pentru a-ți păstra focurile aprinse.

Ce sunt focurile pe Snapchat?

Focurile pe Snapchat, cunoscute și sub denumirea de streaks, reprezintă un contor al zilelor consecutive în care tu și un prieten v-ați trimis Snap-uri unul altuia. Pentru ca focurile să continue, trebuie să trimiți și să primești cel puțin un Snap (fotografie sau video) în fiecare zi. Mesajele text și alte forme de comunicare nu sunt luate în considerare pentru focuri.

Cum să începi un foc pe Snapchat

 1. Adaugă prieteni pe Snapchat: Pentru a începe focuri, trebuie să ai prieteni pe Snapchat. Poți adăuga prieteni folosind numele lor de utilizator, codurile Snap sau sincronizând contactele tale.
 2. Trimite un Snap: Pentru a începe un foc, trimite un Snap (fotografie sau video) unui prieten. Asigură-te că prietenul tău răspunde trimițând un Snap înapoi.
 3. Continuați să trimiteți Snap-uri zilnic: După ce tu și prietenul tău ați început să trimiteți Snap-uri reciproc, trebuie să continuați să faceți acest lucru în fiecare zi pentru a menține focul aprins.

Sfaturi pentru menținerea focurilor pe Snapchat

 1. Fii consecvent: Trimiterea zilnică a Snap-urilor este esențială. Stabilește un moment al zilei în care trimiți Snap-uri, de exemplu dimineața sau seara, pentru a te asigura că nu uiți.
 2. Folosește notificările: Activează notificările pentru Snapchat pentru a primi alerte atunci când primești un Snap. Acest lucru te poate ajuta să nu ratezi ocazia de a răspunde și de a menține focurile.
 3. Verifică contorul de focuri: Verifică regulat contorul de focuri de lângă numele prietenilor tăi pentru a te asigura că focurile sunt active. Dacă vezi un emoji cu clepsidră, înseamnă că focul este pe cale să se stingă și trebuie să trimiți urgent un Snap.
 4. Comunică cu prietenii tăi: Uneori, comunicarea este cheia. Dacă știi că nu vei avea acces la telefon pentru o zi, anunță-ți prietenul pentru a găsi o soluție temporară. Prietenul tău poate trimite Snap-uri pentru a menține focul în timpul absenței tale.
 5. Folosește Snap Map: Snap Map este o funcție care îți permite să vezi locația prietenilor tăi și să trimiți rapid Snap-uri. Poți folosi Snap Map pentru a trimite Snap-uri prietenilor apropiați de tine.

Ce să faci dacă focul se stinge

Dacă focul tău se stinge, nu te descuraja. Poți oricând să începi un nou foc. Tot ce trebuie să faci este să reiei trimiterea de Snap-uri zilnice cu prietenul tău. În plus, pierderea unui foc poate fi o oportunitate de a începe altele noi cu prieteni diferiți.

Idei de Snap-uri pentru menținerea focurilor

 1. Selfie-uri: Un selfie rapid este întotdeauna o modalitate simplă de a trimite un Snap. Poți adăuga filtre și stickere pentru a le face mai interesante.
 2. Poze cu mâncare: Fie că este vorba de micul dejun, prânz sau cină, pozele cu mâncare sunt întotdeauna apreciate.
 3. Locații interesante: Dacă vizitezi un loc interesant, trimite un Snap pentru a-l împărtăși cu prietenul tău.
 4. Animale de companie: Pozele cu animalele de companie sunt întotdeauna adorabile și pot aduce un zâmbet pe fața prietenului tău.
 5. Activități zilnice: Fie că faci sport, citești o carte sau te uiți la un film, împărtășește-ți activitățile zilnice prin Snap-uri.

Concluzie

Menținerea focurilor pe Snapchat poate fi o modalitate distractivă de a rămâne conectat cu prietenii și de a adăuga un element de joc în viața de zi cu zi. Prin trimiterea regulată de Snap-uri și folosirea câtorva trucuri și sfaturi, poți menține focurile aprinse și poți face această experiență socială și mai plăcută. Așadar, începe să trimiți Snap-uri, menține focurile și bucură-te de conexiunile tale pe Snapchat!

About the Author: cristina

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *